Complete ARBO database online

ARBO Vakbase is een onlinedatabase met complete vakinformatie voor alle arbo-professionals. Met één zoekopdracht zijn betrouwbare antwoorden op arbo-thema’s te vinden, waarmee arbo-professionals in de dagelijkse praktijk te maken hebben. Voorbeelden hiervan zijn wet- en regelgeving, jurisprudentie, praktische vertalingen en voorbeelddocumenten. Altijd geldt dat de resultaten relevant zijn voor de zoekvraag.

Betrouwbare informatie geeft zekerheid in uw werk
In ARBO Vakbase staan alleen artikelen die geschreven zijn door gerenommeerde auteurs. De auteurs zijn professionals op het gebied van arbeidsomstandigheden, zoals juristen en adviseurs. Informatie als wetgeving en gerechtelijke uitspraken is vertaald naar uw dagelijkse praktijk. Met deze informatie kunt u uw arbo-werkzaamheden volgens de actuele wet- en regelgeving uitvoeren. Of u nu een RI&E moet opstellen, een korte of een uitgebreide vraag heeft over een specifiek risico, een norm of een praktijksituatie. Zo hoeft u minder snel een adviseur in te schakelen of bent u als adviseur altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Bekijk de complete bronnen- en auteurslijst

Snel zoeken in 15.000 actuele en betrouwbare artikelen
U vindt in ARBO Vakbase snel en gemakkelijk de juiste praktijkinformatie, jurisprudentie en tools met de intelligentie van de Google Search Appliance. Dit is te vergelijken met het zoeken zoals u op Google gewend bent. Het zorgt ervoor dat uw zoekopdracht de meest relevante en actuele informatie oplevert. De kwaliteit van deze Search Appliance wordt dagelijks verbeterd op basis van het zoekgedrag van gebruikers.

Meer weten over hoe de Vakbase werkt

Ontdek zelf uw tijdwinst! Geheel vrijblijvend.
Deze Vakbase is de snelste route naar betrouwbare antwoorden op uw arbo-vragen. Het bespaart u zoektijd en mogelijk ook advieskosten. Overtuig uzelf door op de Vakbase geheel vrijblijvend enkele zoekopdrachten te plaatsen. Als u zich met uw e-mailadres registreert, kunt u de Vakbase nog langer uitproberen. Uiteraard kunt u ook direct een abonnement nemen, zodat u deze uitgebreide informatiebron altijd tot uw beschikking heeft.

Opmerkingen of suggesties? Wij horen ze graag!
Mail naar arbovakbase@vakmedianet.nl