Zoeken in de titels op deze website:

Organisatie

ARBO Vakbase is een uitgave van B+B Vakmedianet BV

Vakmedianet is een snelgroeiende uitgeverij. Professionals vinden elkaar in business-to-business community’s met hoogwaardige vakinformatie. Daardoor vinden zij sneller betrouwbare antwoorden op hun gerichte vragen, die oplossingen bieden voor hun informatiebehoefte van het moment.

Vakmedianet is actief met A-merken in de vakgebieden Arbo, HR, Medezeggenschap, Financieel Management, Assurantie & Management, Facility Management & Gebouwbeheer, Beveiliging, Schoonmaak, Secretariaat, Zorg, Convenience retail en Installatietechniek. Drukbezette professionals in deze sectoren zijn voortdurend op zoek naar specifiek nieuws, regelgeving, voorbeeldmodellen, maar ook productinformatie, best practices en visies van collega-vakgenoten. Alle kennis die nodig is om hun vraagstukken op te kunnen lossen vinden zij in verschillende media: tijdschriften, nieuwsbrieven, interactieve community’s, vakdatabases, boeken, opleidingen & congressen: altijd het juiste medium voor een specifieke vraag.

Naast het uitgebreide deskundigennetwerk, hebben ook de product- en dienstenleveranciers in de diverse vakgebieden een schat aan kennis en ervaring die beschikbaar worden gesteld. Het op aantrekkelijke manier toegankelijk maken van die kennis is ons vak. Dat doen we samen met onze lezers en adverteerders. Algemene zoekmachines en andere generieke media geven veel data, maar weinig echte informatie. De antwoorden blijken voor B2B-professionals in kennisintensieve beroepen te globaal en vaak matig van kwaliteit of ongecontroleerd. En daarmee vaak te bewerkelijk en tijdrovend. Daarom bieden wij de oplossing: minder antwoorden, meer snel naar de juiste informatie en de juiste zakelijke contacten, zonder dat direct een externe adviseur nodig is.

Kortom, via Vakmedianet bereikt u meer!

Adres
B+B Vakmedianet
Prinses Margrietlaan 3
Alphen aan den Rijn
Postbus 448
2400 AK Alphen aan den Rijn

www.vakmedianet.nl